• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 18:00

Herroepingsrecht

Als consument heb je het recht om binnen 14 dagen, nadat je of een door jou aangewezen derde het product heeft ontvangen, de overeenkomst te herroepen. Om gebruik te maken van het herroepingsrecht kun je ons schriftelijk, per post of per e-mail op de hoogte stellen dat je de overeenkomst wil herroepen. Je kunt hiervoor het herroepingsformulier gebruiken, maar je bent hiertoe niet verplicht. Je mag ook gewoon de artikelen retour sturen.

Retour van betaling

Wanneer je de overeenkomst herroept, ontvang je de betaling van de order, inclusief leveringskosten, zo snel mogelijk en niet later dan binnen 14 dagen (nadat wij op de hoogte zijn gesteld van je herroepingsrecht) van ons retour. Het retourbedrag betalen wij je met hetzelfde betaalmiddel uit als waarmee je de oorspronkelijke transactie hebt verricht, tenzij anders met je overeengekomen. De terugbetaling volgt nadat wij de producten van je retour hebben ontvangen of nadat je hebt aangetoond dat de producten worden teruggestuurd. Afhankelijk van welke van de twee het eerste plaatsvindt.

Retour sturen van ontvangen producten

De producten die je wilt retourneren dien je niet later dan 14 dagen na herroeping van de overeenkomst aan ons terug te sturen of te overhandigen. Wil je een product retourneren, maak dan gebruik van ons herroepingsformulier. Eventuele verzendkosten zijn voor je eigen rekening.

Risico van retour sturen

Als je gebruik maakt van het herroepingsrecht ligt het risico van het retour sturen en een tijdige uitoefening daarvan bij jou.

Aansprakelijkheid voor waardevermindering

Je mag het product in dusverre uitpakken of gebruiken voor zover het nodig is om te beoordelen of je het product wil houden. Je bent alleen aansprakelijk voor waardevermindering indien dit een gevolg is van gebruik dat verder gaat dan nodig om de werking van het product vast te stellen. Ga met de producten om zoals je dit ook in de winkel zou doen.

Voor het retourneren van ontvangen producten kun je gebruik maken van onderstaand adres:

Sascha Diertotaal
Rijksweg 25
6921 AC Duiven