• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00

Alles voor uw aquarium bij Sascha Diertotaal

Aquariumafdeling

Sascha Diertotaal is een echte aquariumspecialist. Onze indrukwekkende aquariumafdeling biedt alles wat je nodig hebt om van jouw aquarium een waar paradijs te maken. Bij ons ben je aan het juiste adres voor aquaria, vissen, planten en alle benodigdheden voor je aquarium zoals pompen, filters en CO2-sets.

Aquariumvissen

Aquariumvissen

Onze meterslange wand met de mooiste zoetwatervissen biedt je volop keuze! Wij adviseren je graag over welke vissen je samen kunt houden, hoe je jouw vissen gezond houdt en hoeveel vissen je in jouw aquarium kwijt kunt.

Aquariumplanten

Aquariumplanten

Op onze aquariumafdeling vind je rijk gevulde bakken met de mooiste aquariumplanten. Planten zorgen niet alleen voor het juiste evenwicht in je aquarium, maar voegen ook sfeer toe aan jouw bak.

Gratis watertest

Gratis watertest

Bij aanschaf van een aquarium of vissen kun je gratis je aquariumwater laten testen in onze winkel. Ook onze vaste klanten kunnen bij ons terecht voor een gratis watertest. Voor een nauwkeurige test kun je het beste minimaal een kwart liter water meenemen in een luchtdicht flesje.

Het beste advies

Het beste advies

Voor het beste advies over het opstarten en onderhouden van een aquarium kun je bij ons deskundige personeel terecht. Wij helpen je graag bij al je vragen.