Alles voor uw aquarium bij Sascha Diertotaal

Sascha Diertotaal is een echte aquariumspecialist. Onze indrukwekkende aquariumafdeling biedt alles wat u nodig heeft om van uw aquarium een waar paradijs te maken. Bij ons bent u aan het juiste adres voor aquaria, vissen, planten en alle benodigdheden voor uw aquarium zoals pompen, filters en CO2-sets.

Aquariumvissen

Onze meterslange wand met de mooiste zoetwatervissen biedt u volop keuze! Wij adviseren u graag over welke vissen u samen kunt houden, hoe u uw vissen gezond houdt en hoeveel vissen u in uw aquarium kwijt kunt.

Aquariumplanten

Op onze aquariumafdeling vindt u rijk gevulde bakken met de mooiste aquariumplanten. Planten zorgen niet alleen voor het juiste evenwicht in uw aquarium, maar voegen ook sfeer toe aan uw bak.

Gratis watertest

Bij aanschaf van een aquarium of vissen kunt u gratis uw aquariumwater laten testen in onze winkel. Ook onze vaste klanten kunnen bij ons terecht voor een gratis watertest. Voor een nauwkeurige test kunt u het beste minimaal een kwart liter water meenemen in een luchtdicht flesje.

Het beste advies

Voor het beste advies over het opstarten en onderhouden van een aquarium kunt u bij ons deskundige personeel terecht. Wij helpen u graag bij al uw vragen.