• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00

Welkom bij Sascha Diertotaal, dé grootste dierenwinkel in Duiven

Onze winkel is een dierenwinkel zoals je die niet vaak ziet. Op ruim 800 m² vind je alles wat je van een megadierenspeciaalzaak mag verwachten. Een breed assortiment voeding, accessoires, een uitgebreid hengelsportassortiment en een prachtige aquariumafdeling!

Sascha Diertotaal, vakkennis, service en vriendelijkheid kosten bij ons niets extra!

Goed bereikbaar

Goed bereikbaar

Sascha Diertotaal is goed bereikbaar. Je kunt de auto gratis parkeren op ons eigen terrein. Indien nodig leggen we de grote zakken voor je in de auto en ook je aankopen thuis laten bezorgen behoort tot de mogelijkheden. Vraag er gerust naar in onze winkel.  Adres en openingstijden >
Het mooiste voor hond en kat

Het mooiste voor hond en kat

In onze winkel kun je naar hartenlust shoppen voor jouw dier. Wat dacht je bijvoorbeeld van de mooiste accessoires voor hond en kat? Stijlvolle designmeubelen, altijd volgens de laatste trends! Zo maak je niet alleen je huisdier blij, maar ook jezelf!
Aquariumafdeling

Aquariumafdeling

Op onze aquariumafdeling vind je alles wat je nodig hebt om van je aquarium een prachtig levend schilderij te maken. Wij hebben niet alleen een uitgebreide collectie vissen en planten, maar ook filters, pompen en allerlei andere benodigdheden. Bovendien kun je bij ons in de winkel terecht voor het beste advies, bijvoorbeeld over het gebruik van CO2 in het aquarium.
Gezondheidsadviescentrum

Gezondheidsadviescentrum

Wij zijn er trots op je nog een extra service te kunnen aanbieden: het Sascha Diertotaal gezondheidsadviescentrum. Je kunt iedere woensdagmiddag binnenlopen voor advies over de gezondheid van jouw huisdier. Lees meer >

Winkeltour

Nieuwsgierig naar onze winkel? Loop alvast een rondje en ontdek onze verschillende afdelingen en producten.