• Bestel gemakkelijk online
  • Gratis thuisbezorgd vanaf € 75
  • Gratis afhalen en retourneren in de winkel
  • Persoonlijk advies in onze winkel
menu
0
Vandaag geopend van 09:00 tot 20:00

Alles voor de hengelsport bij Sascha Diertotaal

Hengelsportafdeling

Op onze hengelsportafdeling vind je een uitgebreid assortiment voor de jeugd- en recreatievisser. De merken Albatros en Leonard Sports zijn beide goed vertegenwoordigd maar ook Piet Vogel ontbreekt niet.

Hengels

Wij hebben een ruim assortiment vaste hengels (insteek- of telescoophengels) in verschillende lengtes. Daarnaast vind je bij ons ook winkle pickers, feederhengels, roofvishengels, forelhengels en karperhengels.

Diverse soorten aas en lokvoer

Ook het beste aas vind je bij ons in de winkel. Denk aan lokvoer, boilies, maden, wormen en casters. De maden, casters en wormen worden meerdere keren per week vers geleverd. De boilies en de zoetstoffen komen van Holland Baits en zijn verkrijgbaar in veel smaken en groottes. Roofvissers vinden bij ons een breed assortiment aan kunstaas en onderlijnen.

Hengelsportbenodigdheden

Voor de karpervisser hebben wij een groot assortiment onderlijnmaterialen van bekende merken. Uiteraard hebben we diverse schepnetten, landingsnetten, pannetten en leefnetten op voorraad. Witvissers kunnen bij ons terecht voor dobbers, onderlijnen, voerkorven en nog veel meer!

Visvergunningen

Vissen? Neem altijd de vispas mee! Personen boven de 14 jaar hebben in Nederland altijd de vispas nodig om te mogen vissen. Jeugd onder de 14 jaar heeft in Duiven een zogenaamde slotenkaart nodig.

We verkopen voor hengelsportvereniging de Graskarper alle vergunningen die nodig zijn om te mogen vissen in de gemeente Duiven. Met de vispas mag je ook buiten Duiven vissen.

Advies

Natuurlijk kun je ook voor advies terecht in onze winkel. We helpen je graag!